Biotechnologia żywności

Autor: Włodzimierz Bednarski, Arnold

Wydawnictwo: Wydawnictwo Naukowe PWN


  • Wydawca: Wydawnictwo Naukowe PWN
  • Stron: 498
  • Oprawa: Miękka

Opis produktu

Biotechnologia jest jedną z najintensywniej rozwijających się dyscyplin naukowych.
Przewiduje się, że w XXI wieku będzie miała znaczący wpływ na wiele sfer naszego funkcjonowania, zwłaszcza na zdrowie, jakość i długość życia.

W drugim wydaniu książki w syntetyczny i kompletny sposób przedstawiono główne kierunki badań oraz najważniejsze osiągnięcia współczesnej biotechnologii żywności.

Podręcznik Biotechnologia żywności jest znakomitym źródłem wiedzy dla studentów, nauczycieli akademickich i pracowników związanych z przemysłem spożywczym.

Szczegóły produktu

AutorWłodzimierz Bednarski, Arnold
Wymiary16.0x23.0cm
wydawcaWydawnictwo Naukowe PWN
miejscowoscWarszawa
isbn9788301193621
Wydanie2
Liczba stron498
OprawaMiękka
Kod paskowy9788301193621
Rok wydania2017
Językipolski

Opinie o produkcie


{