Kucharstwo. Żywność. Gastronomia


Starożytna Grecja od kuchni

Starożytna Grecja od kuchni

Wydawnictwo Naukowe PWN

54.4

produkt niedostępny
Chemia żywności Tom 2

Chemia żywności Tom 2

Wydawnictwo Naukowe PWN

78.05

produkt niedostępny
Chemia żywności Tom 1

Chemia żywności Tom 1

Wydawnictwo Naukowe PWN

78.05

produkt niedostępny
Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Inżynieria procesowa i aparatura przemysłu spożywczego

Wydawnictwo Naukowe PWN

46.52

produkt niedostępny
Biotechnologia żywności

Biotechnologia żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN

54.4

produkt niedostępny
Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Mikrobiologiczne zanieczyszczenia żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN

38.63

produkt niedostępny
Bezpieczeństwo i jakość żywności

Bezpieczeństwo i jakość żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN

54.4

produkt niedostępny
Drobne wypieki

Drobne wypieki

Wydawnictwo Naukowe PWN

78.05

produkt niedostępny
Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności

Zarządzanie łańcuchem dostaw żywności

Wydawnictwo Naukowe PWN

54.4

produkt niedostępny